Feyter Forklift Services

Meedenkend, oplossend, ontzorgend is waar wij voor staan. Met een breed assortiment van machines voor interne en externe logistiek zijn wij in staat alle vormen van oplossingen aan te bieden.

Terneuzen, Zeeland, Nederland

Over Feyter Forklift Services

Op het gebied van intern transport mag Feyter Forklift Services zich een bijzonder veelzijdige speler noemen. Heftrucks, verreikers,container handling machines, warehouse machines, veegmachines, magazijnstellingen, enzovoorts. Voor alles bent u bij ons aan het juiste adres waardoor we u de zorg rond u totale interne logistiek uit handen kunnen nemen.

We willen echter meer zijn dan enkel een aanbieder van intern transportmaterieel en u door middel van klantgericht maatwerk een toegevoegde waarde bieden. Bijvoorbeeld door actief mee te denken over hoe u besparingen kunt realiseren door middel van een gerichte inzet van de juiste middelen. Onze visie is gericht op het opbouwen van goede, langdurige relaties met onze klanten.

Feyter Forklift Services heeft zich gespecialiseerd in maatwerk voor verhuur, lease, servicecontracten, sale- en lease-back-operaties, etc. We streven er naar altijd voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen en zijn daarom in staat innovatieve, logistieke totaaloplossingen te bieden.

Certificaten:

BMWT, TÜV Nord

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars heftrucks en magazijn voertuigen

.C-CTU-275949339