DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

FP International

(FP International)
Vervaardigen van verpakkingsmateriaal en –systemen, o.a. luchtkussensystemen, verpakkingschip op biologische basis, enz.


Gedetailleerde informatie over FP International

FP International vervaardigt verpakkingsmateriaal en –systemen. Zo produceren wij luchtkussen-systemen, verpakkingschips gemaakt van 100% gerecycled materiaal, verpakkingschip op biologische basis en systemen waarbij papier kan worden ingezet als verpakkingsmateriaal.

In Europa zijn wij gevestigd in Engeland, Frankrijk, Duitsland en natuurlijk Nederland. In de Verenigde Staten hebben wij in de volgende Staten fabrieken: Californië, Delaware, Georgia, Illinois, Kentucky en Massachusetts. Verder hebben we nog een onderneming in Australië.

Tevens bezit FP International een zestal recycle installaties voor polystyreen in de Verenigde Staten en Europa.

Arthur Graham richtte FP International in 1967 op om Flo-Pak verpakkingschips te produceren. FP International heeft de laatste 10 jaar haar productgamma aanzienlijk uitgebreid om in de behoefte van zoveel mogelijk klanten te kunnen voorzien. Inmiddels werken er wereldwijd 550 mensen voor FP International.
Telefoon
Tonen
Adres Nijverheidsweg 4
6422 PD  Heerlen
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van FP International

FLO-PAK® GREEN: De eerste afbreekbare EPS loosefill verpakkingschip

21/04/2009, Heerlen - FP International introduceert de eerste afbreekbare EPS verpakkingschip ter wereld: de FLO-PAK® GREEN loosefill. Deze ecologisch verantwoorde variant op de FLO-PAK Special, biedt t.o.v. maïs gebaseerde chips vele voordelen.

Producten van FP International

.C-CTU-275949445