Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Greiner

Producent van omsnoeringsapparaten.

Esslingen, Duitsland

Over Greiner

Onze central® omsnoeringsapparaten hebben altijd gestaan voor kwaliteit, eenvoudige bediening en betrouwbaarheid, al meer dan 40 jaar. Toen de productie van de central® omsnoeringsapparaten door Greiner GmbH & Co. KG. in 1984 overgenomen werd, hebben we het onze taak gemaakt om hun kwaliteitsstandaard uit te bouwen en te verbeteren.

Wij produceren omsnoerapparatuur voor het bewerken van staal-, kunststof, textiel- en composietband, zodat iedere gebruiker het gepaste werktuig voor het zekeren van zijn pakketten en transport vindt. central® omsnoeringsapparaten worden via een wereldwijd netwerk gedistribueerd, waardoor de koper een competent aanspreekpunt ter plaatse heeft bij de aankoop van een nieuw werktuig.

Natuurlijk bieden onze partners ook de service voor al onze omsnoeringsapparaten en verzorgen ze de levering van de benodigde band en complementerende verpakkingsmaterialen en extra accessoires.
.C_PDT_CAT-CTU-275949445-275949481