Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Griptech
Griptech

Griptech

Griptech bv

Griptech is in Europa een toonaangevende producent en leverancier van mobiele weegsystemen voor magazijntrucks en heftrucks en van voorzetapparatuur voor heftrucks.

Waalwijk, Noord-Brabant, Nederland

Over Griptech

Mobiele weegsystemen

Griptech helpt u het logistieke proces efficiënter en goedkoper in te richten door middel van mobiele weegsystemen, als wegende pompwagen of een (ijkwaardig) geïntegreerd hydraulisch weegsysteem in uw heftruck en kan in vele gevallen een zeer handige oplossing zijn. Door het mobiel wegen verdient u veelal uw investering binnen enkele maanden terug en kan u uw flexibiliteit vergroten.

Het mobiele weegsysteem integreren we in uw logistieke hulpmiddelen, zoals handpalletwagens, magazijntrucks, heftrucks, reachtrucks en/of stapelaars. Dit betekent dat het controleren van uw goederenstroom nu zonder extra moeite door uw personeel uitgevoerd wordt. Door eventuele koppelingen met mobiele applicaties voor smartphones, tablets en computers voorkomt u fouten.

Onderhoud is het belangrijkst aan uw (mobiele) weegsysteem, dit voorkomt storingen en fouten, verlengt de levenduur en verhoogt de zekerheid van het systeem. Bij Griptech is het mogelijk om een onderhoudsplan af te sluiten.

Voorzetapparatuur

Wij bieden u een gevarieerd programma met vele innovatieve oplossingen. Onze missie is het optimaliseren van goederenhandling door heftrucks met de juiste voorzetapparatuur. Griptech levert de bekende KOOI-Reachvorken en RollerForks. In de eigen fabriek in Friesland produceert Griptech vele typen vorkenverstellers, kantelaars en speciale apparaten. Het programma wordt aangevuld met klemsystemen, mechanische apparatuur en voorzetapparatuur voor hoge capaciteiten en specials van het Duitse merk STABAU. Met dit veelzijdige programma biedt Griptech voor iedere toepassing het meest geschikte voorzetapparaat. Onze apparatuur is ontwikkeld met optimale verhoudingen tussen materiaalkeuze, eigen gewicht, voorbouwmaat en vrijzicht.

Duurzaamheid en een bedrijfszekere inzet met lage onderhoudskosten speelt bij de dimensionering van voorzetapparatuur een belangrijke rol. Alle door Griptech geleverde voorzetapparatuur wordt volgens de Europese machinerichtlijn 2006/42/EG geproduceerd en geleverd. Alle laswerkzaamheden zijn extern gecertificeerd volgens ISO 38342.

Certificaten:

2006/42/EG, ISO 9001, ISO 38342

.C_PDT_CAT-CTA-275949339-275949344