DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Haagh Protection bv

(Haagh Protection bv)

We zijn de specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving voor u en uw collega's met onder andere veiligheidskantelhekken, antislip materiaal en industriegordijnen.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Haagh Protection bv

Haagh Protection – Next level safety

Haagh Protection B.V. is al meer dan 30 jaar dé specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving, te weten: doorlaatinrichting, anti-slip materiaal, veiligheidstanktrappen, markeringsproducten, stootbeveiliging en industriële afschermingen.

Alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen en voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige oplossing adviseren, maar ook maatwerk projecten uitvoeren indien er geen standaardproducten voorhanden zijn.

Veilig werken op hoogte met een doorlaatinrichting :
Met een doorlaatinrichting of kantelhek zijn opsteek openingen op entresol/mezzanine etages optimaal beschermd. Een veiligheidskantelhek zorgt ervoor dat een opsteek punt nooit meer onbedoeld ‘open’ staat en een werkt als een sluis die de goederen volledig omsluit.

Voorkom vallen en uitglijden met anti-slip materiaal :
Vigil Anti-slip materiaal aangebracht op de risicovolle plaatsen, voorkomt het probleem van gladheid op trappen, ladders en doorgangen. Het meest duurzame en kwalitatief hoogstaande product op de markt verkrijgbaar met 10 jaar garantie! Makkelijk schoon te maken, uit voorraad leverbaar en op maat te produceren is dit speciaal voor de zwaarste toepassingen geproduceerde materiaal de beste oplossing bij gladde ondergronden!

Bescherming door afscherming met een industriegordijn :
Flexibele oplossingen voor afscherming tegen tocht, vocht, stof, kou, hitte of geluid door middel van kunststof industriegordijnen en lamellen. Compleet leverbaar inclusief en exclusief ophang systeem. Indien gewenst kunnen we ook de montage verzorgen.

Naast deze drie hoofdproductgroepen, bieden we ook de volgende artikelen aan:

Stootbescherming
De waarschuwing- en beschermprofielen zijn zeer flexibel en worden vervaardigt uit CFK-vrij polyurethaan schuim, waarbij door de speciale productiemethode een transparante beschermingslaag over de gevaarmarkering ontstaat. Hierdoor ontstaat er geen aparte verflaag aan de buitenzijde en zo zijn de profielen dan ook tegen bladderen en afkrassen beschermd!

Veiligheidstanktrap
Een andere oplossing is een veiligheidstanktrap. De veiligste oplossing wanneer werkzaamheden worden verricht bovenop een tankwagen, tankwagon of container en deze niet bereikbaar zijn via een vast platform. De TÜV gecertificeerde tanktrappen zijn makkelijk verrijdbaar en in hoogte verstelbaar.

Markeringstape
De kleurvaste markeringstape en stansen van Haagh Protection zijn onder andere geschikt voor situaties die markering behoeven waarbij de ondergrond zwaar wordt belast. Deze 1.1 mm dikke markering kan de competitie aan met welke markeercoating dan ook. Met twee jaar garantie is dit materiaal reukloos en snel aan te brengen.

Wilt u meer weten over de ervaringen met de producten van Haagh Protection voor een veilige werkomgeving? Lees dan ook de referenties of neem een kijkje op onze youtube pagina met verschillende productfilms.

Kwaliteitscertificaten TÜV, VCA
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Dorpenbaan, 8
5121 DG  Rijen
Noord Brabant - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Persberichten van Haagh Protection bv

Haagh Protection brengt 2 verbeterde versies doorlaatinrichting op de markt

01/05/2017, Rijen - Sinds april 2017 heeft Haagh Protection haar assortiment van Vario-30 doorlaatinrichtingen van het guillotineprincipe aangepast en verbeterd.

Producten van Haagh Protection bv

.C-CTA-1076210166