Haagh Protection bv

We zijn de specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving voor u en uw collega's met onder andere veiligheidskantelhekken, antislip materiaal en industriegordijnen.

Rijen, Noord Brabant, Nederland

Over Haagh Protection bv

Haagh Protection – Next level safety

Haagh Protection B.V. is al meer dan 30 jaar dé specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving, te weten: doorlaatinrichting, anti-slip materiaal, veiligheidstanktrappen, markeringsproducten, stootbeveiliging en industriële afschermingen.

Alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen en voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige oplossing adviseren, maar ook maatwerk projecten uitvoeren indien er geen standaardproducten voorhanden zijn.

Veilig werken op hoogte met een doorlaatinrichting :
Met een doorlaatinrichting of kantelhek zijn opsteek openingen op entresol/mezzanine etages optimaal beschermd. Een veiligheidskantelhek zorgt ervoor dat een opsteek punt nooit meer onbedoeld ‘open’ staat en een werkt als een sluis die de goederen volledig omsluit.

Voorkom vallen en uitglijden met anti-slip materiaal :
Vigil Anti-slip materiaal aangebracht op de risicovolle plaatsen, voorkomt het probleem van gladheid op trappen, ladders en doorgangen. Het meest duurzame en kwalitatief hoogstaande product op de markt verkrijgbaar met 10 jaar garantie! Makkelijk schoon te maken, uit voorraad leverbaar en op maat te produceren is dit speciaal voor de zwaarste toepassingen geproduceerde materiaal de beste oplossing bij gladde ondergronden!

Bescherming door afscherming met een industriegordijn :
Flexibele oplossingen voor afscherming tegen tocht, vocht, stof, kou, hitte of geluid door middel van kunststof industriegordijnen en lamellen. Compleet leverbaar inclusief en exclusief ophang systeem. Indien gewenst kunnen we ook de montage verzorgen.

Naast deze drie hoofdproductgroepen, bieden we ook de volgende artikelen aan:

Stootbescherming
De waarschuwing- en beschermprofielen zijn zeer flexibel en worden vervaardigt uit CFK-vrij polyurethaan schuim, waarbij door de speciale productiemethode een transparante beschermingslaag over de gevaarmarkering ontstaat. Hierdoor ontstaat er geen aparte verflaag aan de buitenzijde en zo zijn de profielen dan ook tegen bladderen en afkrassen beschermd!

Veiligheidstanktrap
Een andere oplossing is een veiligheidstanktrap. De veiligste oplossing wanneer werkzaamheden worden verricht bovenop een tankwagen, tankwagon of container en deze niet bereikbaar zijn via een vast platform. De TÜV gecertificeerde tanktrappen zijn makkelijk verrijdbaar en in hoogte verstelbaar.

Markeringstape
De kleurvaste markeringstape en stansen van Haagh Protection zijn onder andere geschikt voor situaties die markering behoeven waarbij de ondergrond zwaar wordt belast. Deze 1.1 mm dikke markering kan de competitie aan met welke markeercoating dan ook. Met twee jaar garantie is dit materiaal reukloos en snel aan te brengen.

Wilt u meer weten over de ervaringen met de producten van Haagh Protection voor een veilige werkomgeving? Lees dan ook de referenties of neem een kijkje op onze youtube pagina met verschillende productfilms.

Beschikbare documenten

  • productpresentatie Antislip Downloaden
  • Bedrijfspresentatie en producten Haagh Protection BV ter verbetering en beveiliging van de werkplek. Downloaden

Certificaten:

TÜV, VCA

.C_PDT_CAT-CTU-1076210166-275949688