Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Het nieuwe type guillotine-doorlaatinrichting Vario 30 biedt de optimale oplossing voor omstandigheden bij een pallet opzetplaats waarbij de ruimte er achter beperkt is. Dit probleem treedt op bij onvoldoende ruimte voor de uitzwaaibeweging van een standaard kantelhek of een zijwaartse verplaatsing van de last.

Met de onlangs aangebrachte verbeteringen zoals een betere stabiliteit, sterkere materialen en nieuwigheden zoals een intrekbare voorplint (waardoor meer hoogte van de last wordt gewonnen), kan Haagh Protection haar klanten nog beter van dienst zijn.

Door haar jarenlange ervaring in adviseren levert Haagh Protection altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing en ook maatwerk met dit type toestellen. Er is zelfs een versie leverbaar van de Vario 30 waarbij de achterzijde omhoog klapt, zodat er nog meer extra ruimte benut blijft bij een opsteekpunt!

Op basis van het concept van de guillotine, realiseert Haagh Protection ook oplossingen op plaatsen met een beperkte inbouwhoogte en -diepte en/of extra hoge lasten.  

Haagh Protection B.V. is al meer dan 35 jaar dé specialist in het creëren van een veilige en verbeterde werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving, te weten: 

  • Doorlaatinrichtingen / veiligheidskantelhekken
  • Antislip Materiaal in diverse soorten
  • Industriële Afschermingen

Daarbij zijn het afgelopen jaren diverse markeerproducten, Industriële afschermingen en een unieke stootbescherming bijgevoegd!