Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Industriegordijn uit Bisonyl

Industriegordijn uit Bisonyl (HAPRO 660gr)

Product van het bedrijf Haagh Protection bv

Industriegordijn uit Bisonyl (HAPRO 660gr)

Product van het bedrijf Haagh Protection bv

Bescherming door industriegordijnen tegen ongezonde werksituaties voor werknemers tegen tocht, kou, stof of geluid etc.

Het basismateriaal voor industriegordijn is PVC gecoat polyester doek met daarin optioneel een kleurloos transparant zichtvenster verwerkt. Het basismateriaal is een niet lichtdoorlatend materiaal, ideaal om het een en ander flexibel aan het zicht te onttrekken of te beschermen tegen tocht, vocht en koude of warmte.

Denk aan wasplaatsen, magazijnen, etc. Ook ideaal om te gebruiken bij bijvoorbeeld een veranda. Voor de veiligheid (bij werkzaamheden aan 2 zijden van een gordijn) of goede lichtinval adviseren wij altijd om een zichtvenster te gebruiken zodat er gezien wordt wat er aan de andere kant van het gordijn gaande is.

Toepassing industriegordijn:

Ongezonde werksituaties voor de werknemers ontstaan o.a. door niet afdoende bescherming tegen tocht, kou, stof of geluid. Haagh Protection heeft een aantal gestandaardiseerde systemen en producten ontwikkeld zoals een industriegordijn waarmee op een flexibele manier de voor u meest passende afscherming geleverd kan worden.

Bijbehorende vaste of verschuifbare ophang- en railsystemen ten behoeve van de montage kunnen uiteraard ook geleverd worden. De materialen die voor onze industriegordijnen en afschermingen gebruikt worden, voldoen aan hoge kwaliteitseisen ten aanzien van bijvoorbeeld een goede mechanische belastbaarheid.

Onze gordijnen worden standaard geproduceerd met ongeveer 10 % plooing en zijn rondom omzoomd en aan de bovenzijde voorzien van kunststof ophangogen. Een gordijn bestaat standaard uit delen van 1.40m breed in de gewenste lengte, voorzien van drukknopen aan de zijkanten waardoor je in theorie oneindig kunt door koppelen. Uiteraard is het ook mogelijk om uit één deel te produceren.

Als uw situatie teveel afwijkt van de oplossingen uit ons standaard assortiment dan kunnen wij u   een maatwerk oplossing aanbieden waarvoor wij geheel vrijblijvend een inmeetbezoek bij u inplannen en een offerte op maat maken. Uiteraard is het ook mogelijk om voor u de montage te verzorgen.

Beschikbare documenten

  • Brochure met informatie over onze gordijn afschermingen. Downloaden

Bedrijfsgegevens Haagh Protection bv

Haagh Protection bv

Haagh Protection bv

We zijn de specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving voor u en uw collega's met onder andere veiligheidskantelhekken, antislip materiaal en industriegordijnen.

Rijen, Noord Brabant, Nederland

.P-CTA-1076210166-275949670