HaCas

Groupagevervoer naar Frankrijk.

Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

Over HaCas

HaCas Transport is een wegtransportbedrijf met een rijke historie die terugloopt naar 1906. Inmiddels is het een eigentijds transportbedrijf met een modern wagenpark en 2.500 m² opslagruimte.

Hiermee biedt HaCas Transport ruime mogelijkheden voor opslag, Value Added Logistics en natuurlijk transport. Om zichzelf duidelijk te profileren, heeft HaCas zich gespecialiseerd in groupagevervoer van en naar Frankrijk.

Voordelen van HaCas Transport:

  • Direct transport:
    Wij maken geen gebruik van onnodige schakels, zoals agenten of depots. In ons streven naar een optimale betrouwbaarheid, hebben wij ervoor gekozen om overbodige tussenschakels over te slaan: uw zendingen worden direct geleverd, zonder tussenkomst van depots of agenten. De kans op manco's, schades of vertragingen wordt hierdoor maximaal beperkt.

  • Direct contact:
    Alle zendingen worden vooraf aangemeld bij de ontvanger, het laadadres en de opdrachtgever. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie met onze klanten. De medewerkers van de planning hebben direct contact met de klant, het laadadres en de ontvanger. De communicatie is hierdoor kort, betrouwbaar en duidelijk. Dit betekent dat u altijd goed geïnformeerd bent over de uitvoering van uw transportopdrachten.

  • Direct gemak:
    Hierdoor ervaart u direct het gemak van een samenwerking met HaCas Transport.
.C-CTU-275949595