HALTEC

Leidende producent van innovatieve hallen en tenten voor handel en industrie. Levert een snel realiseerbaar en prijsgunstig alternatief t.o.v. vaste bouwobjecten.

Hengelo, Overijssel, Nederland

Over HALTEC

HALTEC bouwt innovatieve hallen en tenten voor handel en industrie. Met de kwalitatief hoogwaardige en flexibele producten heeft HALTEC zich Europees als producent, in verkoop en in de verhuur, een naam verworven.

Systeem- en snelbouwhallen van HALTEC leveren een snel realiseerbaar en prijsgunstig alternatief t.o.v. vaste bouwobjecten zonder op de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen in te leveren. Bij de keus voor het geschikte systeem, evenals in de voorbereiding, begeleidt HALTEC zijn klanten uitgebreid met advies- en servicediensten. Reeds binnen enkele weken zijn de op maat ontwikkelde totaaloplossingen voor productie-en opslagdoeleinden gebruiksklaar.

Alle HALTEC-producten onderscheiden zich door hoge kwaliteit en individuele uitvoering. Of het nu gaat om industriehallen met loopkraan, systeemhallen in speciale uitvoering en optiek, aluminium tenten, of exclusieve overkappingen voor evenementen, bij HALTEC producten staan individualiteit en kwaliteit steeds op de voorgrond.

Bij HALTEC is een goede relatie met de klant bijzonder belangrijk. Ons vakkundige team bestaande uit verkoopmedewerkers, ingenieurs en constructeurs begeleidt u vanaf het eerste ontwerp tot aan de gemonteerde hal. HALTEC heeft vijftien vestigingen in Duitsland en is bovendien met 5 vestigingen in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen en Zwitserland vertegenwoordigd.

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166