DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Haulotte Nederland

(Haulotte Nederland)

Het bedrijf is een toonaangevende fabrikant in het bouwen van machines voor het heffen van mensen en materialen.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Haulotte Nederland

Een range hoogwerkers die al uw wensen invult :

Sinds de oprichting in 1881, is Haulotte een toonaangevende fabrikant in het bouwen van machines voor het heffen van mensen en materialen. Gebaseerd op onze kennis van bouwplaatsen, en een variatie aan hef toepassingen (binnen en buiten), hebben wij 7 verschillende lijnen ontworpen: onze telescoophoogwerkers (14 tot 43 meter) en onze lichtgewicht hoogwerkers (tot 16 meter), onze ruw terrein of elektrische knik-telescoophoogwerkers (12 tot 41 meter), 1-persoonsliften tot 14 meter, onze schaarliften voor binnen en/of buitengebruik (8 tot 18 meter), aanhangerhoogwerkers met knik-telescoop of telescoopmast en verticale masthoogwerkers tot 10 meter. Tenslotte hebben we een verreiker range ontworpen die aan uw specifieke wensen voldoet: compacte verreikers, verreikers tot 17 meter en verreikers met een hoge hefcapaciteit tot 7,2 ton.

Onze financierings mogelijkheden om uw hoogwerkers aan te schaffen :

Wij zijn ons ervan bewust dat er kosten zijn verbonden aan een investering in hoogwerkers . Daarom heeft Haulotte een aantal financierings oplossingen voor u ontwikkeld: financial lease, huurkoop, operational lease. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij uw Haulotte finance team

Onze expertise in het onderhouden van uw machines :

Een toonaangevend fabrikant van hoogwerkers zijn, betekent ook het in acht nemen van de levenscyclus van uw machines, die onderhoud en onderdelen nodig hebben. Of u nu technische ondersteuning vraagt, reparatie of training in het onderhouden van uw vloot, of onderdelen, onze service specialisten luisteren naar u.

Belangrijk te vermelden is dat Haulotte Netherlands de enige onafhankelijk producent-leverancier van hoogwerker systemen is in de Nederlands-Belgische markt. Een krachtige positie met als doel onze klanten, die het grootste kapitaal van onze onderneming vormen, van dienst te zijn. Van A tot Z!

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Bedrijventerrein Weststad II Koopvaardijweg 26
4906 CV   OOSTERHOUT
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Producten van Haulotte Nederland

.C-CTA-275949392