Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Haulotte Nederland
Haulotte Nederland

Haulotte Nederland

Haulotte Nederland

Het bedrijf is een toonaangevende fabrikant in het bouwen van machines voor het heffen van mensen en materialen.

OOSTERHOUT , Nederland

Over Haulotte Nederland

Een range hoogwerkers die al uw wensen invult :

Sinds de oprichting in 1881, is Haulotte een toonaangevende fabrikant in het bouwen van machines voor het heffen van mensen en materialen. Gebaseerd op onze kennis van bouwplaatsen, en een variatie aan hef toepassingen (binnen en buiten), hebben wij 7 verschillende lijnen ontworpen: onze telescoophoogwerkers (14 tot 43 meter) en onze lichtgewicht hoogwerkers (tot 16 meter), onze ruw terrein of elektrische knik-telescoophoogwerkers (12 tot 41 meter), 1-persoonsliften tot 14 meter, onze schaarliften voor binnen en/of buitengebruik (8 tot 18 meter), aanhangerhoogwerkers met knik-telescoop of telescoopmast en verticale masthoogwerkers tot 10 meter. Tenslotte hebben we een verreiker range ontworpen die aan uw specifieke wensen voldoet: compacte verreikers, verreikers tot 17 meter en verreikers met een hoge hefcapaciteit tot 7,2 ton.

Onze financierings mogelijkheden om uw hoogwerkers aan te schaffen :

Wij zijn ons ervan bewust dat er kosten zijn verbonden aan een investering in hoogwerkers . Daarom heeft Haulotte een aantal financierings oplossingen voor u ontwikkeld: financial lease, huurkoop, operational lease. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij uw Haulotte finance team

Onze expertise in het onderhouden van uw machines :

Een toonaangevend fabrikant van hoogwerkers zijn, betekent ook het in acht nemen van de levenscyclus van uw machines, die onderhoud en onderdelen nodig hebben. Of u nu technische ondersteuning vraagt, reparatie of training in het onderhouden van uw vloot, of onderdelen, onze service specialisten luisteren naar u.

Belangrijk te vermelden is dat Haulotte Netherlands de enige onafhankelijk producent-leverancier van hoogwerker systemen is in de Nederlands-Belgische markt. Een krachtige positie met als doel onze klanten, die het grootste kapitaal van onze onderneming vormen, van dienst te zijn. Van A tot Z!

.C_PDT_CAT-CTA-275949392-275949393