Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Heskins Ltd
Heskins Ltd

Heskins Ltd

Heskins Ltd

Heskins Ltd werd opgericht in 1997 en is een gespecialiseerde producent van hoge kwaliteit zelfklevende veiligheidstape. Wij werken vanuit een moderne fabriek voorraad in Northwest, kan UK.

Brinscall, Lancashire, Groot-Brittannië

Over Heskins Ltd

Heskins biedt een breed scala aan een hoge kwaliteit antislip oplossingen in verschillende kleuren, maten en vormen tegen een scherpe prijs! Dit is te danken aan onze post-productie machines, die alle soorten materiaal en vormen kan snijden.

De reden van ons succes is onze specialisatie; we maken en verkopen onze eigen materialen voor zelfklevende schurende veiligheidstape.

Wij bieden een breed scala van producten aan die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende bedrijven zoals: grip tape voor trappen, passage markering, maar ook tegels, platen en antislip vloeren. Onze producten zijn innovatief, voldoen aan alle veiligheidsnormen en hebben een hoog rendement, in een woord, ze zijn onmisbaar om uw bedrijfspand veilig te maken!

Vanwege ons brede scala van moderne productiemachines zijn we ook in staat om contract faciliteiten te bieden zoals kleeflagen, stansen, antislip coating, met verschillende snijd technieken, etc

Ook bieden wij een verscheidenheid van niet-schurende antislip opties en lijnmarkering systemen.

Ook specifieke wensen en eisen van materialen, vormen, kleuren en teksten zijn mogelijk.

Wij leveren onze producten over de gehele wereld en kunnen, afhankelijk van het land, de volgende dag leveren.

.C-CTA-1076210166