Hexacomb

Hexacomb is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige honingraatkartonnen producten voor verschillende industriële toepassingen.

Ermelo, Gelderland, Nederland

Over Hexacomb

Beschermende verpakkingen van papier

Hexacomb is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige honingraatkartonnen producten voor verschillende industriële toepassingen. Met 14 vestigingen wereldwijd helpen wij transportkosten en levertijden te reduceren.

U wilt kosten besparende, maar tegelijk ook duurzamere verpakkingen?

Hexacomb heeft de oplossing. Het papieren beschermende verpakkingsmateriaal van Hexacomb biedt een combinatie van een sterk én toch licht materiaal. Hierdoor is met minder materiaal een maximale bescherming mogelijk, die minder arbeidsintensief is en leidt tot lagere transportkosten. Dankzij de buitengewone kwaliteit van de producten van HEXACOMB, is er minder kans op schade of terugzending van uw producten, wat leidt tot tevredener klanten en minder kosten.

Dankzij het internationale netwerk van Hexacomb is het assortiment honingraatproducten wereldwijd verkrijgbaar. Hierdoor kunnen multinational klanten overal dezelfde op maat gemaakte verpakkingsoplossingen inzetten.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445