Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Hublift
Hublift

Hublift

Hublift

Specialist in goederenliften. Met 25+ jaar ervaring in intern transport adviseren wij onze klanten graag over een goederenlift op maat.

Veghel, Nederland

Over Hublift

Hublift is de specialist in goederenliften

Voor ondernemers die hun opslagruimte willen uitbreiden, optimaal willen benutten of een slimme oplossing zoeken in hun nieuwe of bestaande pand. Sinds 1994 hebben wij ervaring met interne transportmiddelen en denken graag met u mee.

Automatiseer uw processen, elk gewenst formaat en design, elke goederenlift wordt op maat geproduceerd en geïnstalleerd. Wij zorgen ervoor dat elke lift aan de behoeften van uw medewerkers en uw bedrijf voldoen. Veiligheid staat bij Hublift voorop, alle liften worden geleverd met het hoogste veiligheidsniveau in zijn klasse. Gespecialiseerde medewerkers staan altijd voor u klaar. Onderhoud is beschikbaar wanneer het u uitkomt.Na installatie is de lift is getest, gecertificeerd en zijn uw medewerkers getraind om efficiënt met de lift te werken.

Op zoek naar een goederenlift op maat, of een goederenlift met persoonsbegeleiding?

Wij leveren hydraulische goederenliften volgens de machinerichtlijn en zorgen ervoor dat deze maatproducten aan uw wensen voldoen. Veiligheid staat bij Hublift voorop, alle liften worden geleverd met het hoogste veiligheidsniveau in zijn klasse. Na installatie is de lift getest, gecertificeerd en zijn uw medewerkers getraind om efficiënt met de lift te werken.

Goederenliften

Goederenliften van Hublift worden allemaal op maat gemaakt, de liften zijn doorontwikkeld tot meest degelijke in hun klasse, zijn zéér geluidsarm en voldoen aan de laatste veiligheidseisen.

Autoliften

De autoliften van Hublift kunnen, afhankelijk van de specificaties, met 2 of met 4 hefmasten worden uitgevoerd en met enkel of dubbel platform/dak. Capaciteit van 2500 – 8000KG.

Personenliften

Personenliften van Hublift worden allemaal op maat gefabriceerd. Dit kan een simpele platformlift zijn waarbij de bedieningsknop tijdens de verticale beweging wordt vastgehouden of een meer geavanceerd systeem.

.C-CTA-275949392