Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Human Workspace
Human Workspace

Human Workspace

Human Workspace B.V.

Human Workspace specialist in werkplekinrichting voor logistiek en industrie. Als importeur van Treston leveren wij rechtstreeks en via geselecteerde partners.

Oosterhout, NB, Nederland

Over Human Workspace

Human Workspace levert werktafels, inpaktafels, ladekasten, Trolleys, karren en een enorm gamma van standaard en op maat gemaakte accessoires die uw medewerk(st)ers ergonomisch verantwoord laat werken.

Een juiste keuze maken is belangrijk

Meer dan ooit is het belangrijk dat uw werknemers een goede werkplek hebben. Om zaken als ziekteverzuim en lichamelijke klachten terug te dringen, is een juiste werktafel met een goede verlichting van groot belang. Uit een uitgebreid onderzoek is gebleken dat een goed ingerichte werkplek ook garant staat voor een hogere motivatie en werk output. Daarnaast vereist een steeds sneller veranderende markt, een modulair ontwerp dat naadloos past binnen optimalisatie processen zoals LEAN.

Onze werktafels zijn eenvoudig naar behoefte aan te passen en of uit te breiden waardoor de uw investering gewaarborgd blijft. De werktafel oplossingen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen: hoogte verstelbaar via bouten, met behulp van een zwengel of voorzien van elektromotoren. Daarnaast bieden we klant specifieke oplossingen.

Uw werkstation in 3 eenvoudige stappen

 1. Kies uw soort frame en de frame maat
 2. Kies uw werkblad
 3. Kies uw accessoires zoals een karton legger, monitor/keyboard steun, tft steun, papier rolhouder, bekerhouder, papier/karton/plastic snijder, labelprinter slede, etc.

Waarom samenwerken met Human Workspace

 • Veel kennis van handmatige werkzaamheden binnen de logistiek
 • Een zeer uitgebreid pakket van standaard oplossingen
 • Integratie met bestaande geautomatiseerde systemen
 • Modulair en ergonomisch verantwoord ontwerp
 • Mogelijkheid tot klantspecifieke aanpassingen
 • U krijgt snel een duidelijke offerte
 • Snelle levertijden
 • Uitstekende service en ondersteuning
 • Gegarandeerde continuiteit door uitgebreid partner netwerk

Beschikbare documenten

 • Corporate Brochure Sovella Human Workspace Downloaden

Certificaten:

SFS-EN ISO 9001:2000, TUV, SEFA, IEC 61340-5-1, IPA US 209E

.C_PDT_CAT-CTA-275949392-275949427