Huni Italiana

Marktleider op het gebied van de productie van metalen meubelen, archieven, werkbanken, magazijnwagens en stellingen.

Colzate, Bergamo, Italië

Over Huni Italiana

Kwaliteit en innovatie
Opgericht in 1961 door de Huni familie, van wie het bedrijf niet alleen de naam maar ook het karakter heeft, het bedrijf heeft zich harmonisch geïntegreerd in het gebied en met haar inwoners, een bedrijfscultuur aspirerend die zich heeft ontwikkeld tot een algemeen bezit van alle medewerkers, een cultuur die zich met name kenmerkt door een constant streven naar verbetering.

Het respect voor en het behoud van het milieu, kenmerkt al jaren het bedrijf Huni Italiana, als resultaat van de keuze voor een milieuvriendelijke onderneming. Deze keuze werkt met name door in de productieprocessen, waar gekozen is voor een moderne installatie voor poedercoating, zonder gebruik te maken van oplosmiddelen of milieuschadende substanties. Hierdoor zijn alle Huni producten volledig in overeenkomst met de milieustandaard geproduceerd.

Het succes op de markt, de behaalde resultaten, hebben ervoor gezorgd dat Huni Italiana steeds kon uitbreiden. Haar innovatieve productie vereist een constante renovatie van de installaties en een optimalisatie van productieprocessen, zoals “just in time” productie, om te kunnen voldoen aan de eisen van de internationale markten. Huni Italiana is in het bezit van het ISO 9001:2000 certificaat, als toegevoegde garantie voor de klant. Elke interne procedure wordt gecontroleerd zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is. Huni Italiana is zich bewust van de importantie van een flexibele commerciële structuur en weet deze te presenteren op de markt door m.n. haar efficiënte kennis van service.

De aanwezigheid van Huni Italiana over Europa via een uitgebreid salesnetwerk, garandeert altijd en overal volledige assistentie en ondersteuning van gekwalificeerde vertegenwoordigers om de meest geschikte oplossingen aan te dragen voor al uw behoeften.

Aanbevolen bedrijven voor Bedrijfsmeubelen

.C-CTU-4314694106