Innodoor

Meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke machines en deurautomatisering.

Katwijk, Nederland

Over Innodoor

Rutec Engineering BV heeft al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke machines en deurautomatisering. Niet alleen in de industrie maar ook in de tuinbouw hebben wij een grote klantenkring opgebouwd.

Door onze actieve en flexibele benadering van de deurenmarkt onder de productnaam Innodoor zien wij sinds 2004 een aanzienlijke uitbreiding van onze klantenkring.

Wat maakt ons sterk!

Wij hebben alle kennis en productiemiddelen zelf in huis. Iedere situatie is weer anders. Wij kunnen hier direct op inspelen. Wij luisteren naar de wens van onze klant, adviseren en geven een kwalitatief perfecte oplossing, en dat doen we al meer dan 15 jaar.

De belangen van onze klanten stellen wij boven onze eigen belangen. We durven "nee" te zeggen wanneer de opdracht niet haalbaar is. Want als we "ja" zeggen, willen we 100% achter de producten staan die we leveren en onderhouden. Deze filosofie heeft maar één doel: "we willen een relatie zijn waarop u volledig kunt vertrouwen en in de toekomst op kunt rekenen".

Wat kunnen wij voor u betekenen!

Alles, op het gebied van toegangstechniek in de land- en tuinbouwsector, industrie, voedingssector, utiliteitsbouw, enz…..

  • Besparing van energiekosten.
  • Verbeteren van de arbeidsomstandigheden.
  • Optimaliseren van logistieke processen.
  • Service en onderhoud aan uw bestaande en nieuwe systemen.

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166