DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

inotec

(inotec Barcode Security B.V.)
Producent van hoogwaardige barcode etiketten en RFID-informatiedragers.


Gedetailleerde informatie over inotec

Het bedrijf Inotec Barcode Security B.V. met het hoofdkantoor in Neumünster en vestigingen in Frankrijk, Engeland en Nederland produceert sinds 1978 hoogwaardige barcode etiketten en RFID-informatiedragers.

Het team van inotec bestaat uit 52 gemotiveerde werknemers met veel ervaring in de barcode sector. Het team is een competente partner, van de planning van logistieke concepten tot de realisatie van individuele barcodeoplossingen.

De sequentiële barcode etiketten worden fototypeset, thermotransfer en digitaal gedrukt. Het productprogramma bevat tevens EAS etiketten, RFID smart labels, standaardetiketten, metalen labels, keramische labels en bibliotheekkaarten.

Dankzij de constante ontwikkeling van innovatieve producten, kan inotec voor een groot aantal veeleisende toepassingen voor de industrie, de logistiek, het transport, de medische industrie, bibliotheken en productveiligheid produceren. Deze producten garanderen een hoge mate aan zekerheid en een betrouwbare materiaalstroom.

Het bedrijf inotec Barcode Security B.V. levert met haar innovatieve en richtinggevende ontwikkelingen een wezenlijke bijdrage aan de oplossingen voor complexe eisen in de meest verschillende sectoren.
Telefoon
Tonen
Adres Bijsterhuizen 3009
6604 LP  Wijchen
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van inotec

inotec introduceert een nieuwe flexibele maar duurzame vorm van vloercodering

09/04/2009, Wijchen - Met de verkoop van de eerste 50 Floorblocks aan de firma Remeha B.V. uit Apeldoorn introduceert inotec een nieuwe manier om vloerlocaties duurzaam, maar toch flexibel te coderen.

Producten van inotec

.C-CTU-275949741