inotec

Producent van hoogwaardige barcode etiketten en RFID-informatiedragers.

Wijchen, Gelderland, Nederland

Over inotec

Het bedrijf Inotec Barcode Security B.V. met het hoofdkantoor in Neumünster en vestigingen in Frankrijk, Engeland en Nederland produceert sinds 1978 hoogwaardige barcode etiketten en RFID-informatiedragers.

Het team van inotec bestaat uit 52 gemotiveerde werknemers met veel ervaring in de barcode sector. Het team is een competente partner, van de planning van logistieke concepten tot de realisatie van individuele barcodeoplossingen.

De sequentiële barcode etiketten worden fototypeset, thermotransfer en digitaal gedrukt. Het productprogramma bevat tevens EAS etiketten, RFID smart labels, standaardetiketten, metalen labels, keramische labels en bibliotheekkaarten.

Dankzij de constante ontwikkeling van innovatieve producten, kan inotec voor een groot aantal veeleisende toepassingen voor de industrie, de logistiek, het transport, de medische industrie, bibliotheken en productveiligheid produceren. Deze producten garanderen een hoge mate aan zekerheid en een betrouwbare materiaalstroom.

Het bedrijf inotec Barcode Security B.V. levert met haar innovatieve en richtinggevende ontwikkelingen een wezenlijke bijdrage aan de oplossingen voor complexe eisen in de meest verschillende sectoren.

Nieuws in de schijnwerpers voor inotec

Aanbevolen bedrijven voor Etikettering, markering en radiofrequentie

.C-CTU-275949741