DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Intrans Nederland

(Intrans Nederland B.V.)
Leverancier van Mitsubishi vorkheftrucks en magazijntrucks.
Ook verhuur en lease mogelijk.


Gedetailleerde informatie over Intrans Nederland

Intrans Nederland BV heeft de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd als exclusieve importeur en leverancier van Mitsubishi vorkheftrucks. Een hecht, enthousiast en gedreven team van medewerkers zorgt ervoor dat al haar klanten en leveranciers kunnen rekenen op een goede service en een gedegen kennis en ondersteuning.

Heeft u een nieuwe of tweedehands diesel-, LPG- of elektrovorkheftruck nodig, in een drie- of vierwieluitvoering? Wilt u huren, leasen of kopen? Of bent u misschien op zoek naar warehousetrucks, variabele onderhoudscontracten, of onderdelen? Intrans heeft alles in huis. Samen met haar dealers levert Intrans een totale lijn Mitsubishi-vorkhef- en -warehousetrucks. En met de uitgebreide ervaring van Intrans krijgt u gegarandeerd een product waar u jarenlang plezier van heeft.

Telefoon
Tonen
Adres Sluisweg 19a
5145 PE  Waalwijk
Noord-Brabant - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Intrans Nederland

Non-stop inzet... ongeacht het weer

12/08/2011, Waalwijk - Nieuwe Mitsubishi cabines bieden een scala aan mogelijkheden voor meer comfort en hogere productiviteit.

Van Der Kroon Food Products B.V. kiest voor een lange inzetduur met Mitsubishi

30/09/2010, Waalwijk (Noord-Brabant) - In 1932 startte Gijs van der Kroon een familietraditie. Deze traditie begon in Amsterdam-Zuid met het “ inleggen “ van augurken en komkommers, zure haring, rolmops en leverworst.

Producten van Intrans Nederland

.C-CTU-275949339