Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Intrans Nederland

Leverancier van Mitsubishi vorkheftrucks en magazijntrucks.
Ook verhuur en lease mogelijk.

Waalwijk, Noord-Brabant, Nederland

Over Intrans Nederland

Intrans Nederland BV heeft de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd als exclusieve importeur en leverancier van Mitsubishi vorkheftrucks. Een hecht, enthousiast en gedreven team van medewerkers zorgt ervoor dat al haar klanten en leveranciers kunnen rekenen op een goede service en een gedegen kennis en ondersteuning.

Heeft u een nieuwe of tweedehands diesel-, LPG- of elektrovorkheftruck nodig, in een drie- of vierwieluitvoering? Wilt u huren, leasen of kopen? Of bent u misschien op zoek naar warehousetrucks, variabele onderhoudscontracten, of onderdelen? Intrans heeft alles in huis. Samen met haar dealers levert Intrans een totale lijn Mitsubishi-vorkhef- en -warehousetrucks. En met de uitgebreide ervaring van Intrans krijgt u gegarandeerd een product waar u jarenlang plezier van heeft.

.C_PDT_CAT-CTA-275949339-275949386