Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

In 1932 startte Gijs van der Kroon een familietraditie. Deze traditie begon in Amsterdam-Zuid met het " inleggen " van augurken en komkommers, zure haring, rolmops en leverworst.

Nu, 3 generaties verder, is van der Kroon b.v. gespecialiseerd in het verwerken van diverse groenten tot tafelzuren met de unieke zoet-zure smaak. Op dit moment zijn 6 broers van de 3e en familieleden van de 4e generatie binnen het bedrijf werkzaam.

Gebaseerd op de ervaring van de 3e generatie en met de inzet van onze medewerkers, wordt ons productassortiment steeds verbeterd en uitgebreid aldus algemeen directeur Dennis van der Kroon. Met verkopen over heel Europa  mag men zich dan ook met recht een grote speler noemen in de tafelzuren industrie.

Gezien de toenemende vraag naar de producten en het verhogen van de productie capaciteit leidde ertoe dat er behoefte was aan een sterke electro vorkheftruck met een 80 volts batterij.

Men had een truck nodig met een lange inzetduur en veel tractie daar men veelvuldig de laadbrug op en af rijdt om goederen te laden en te lossen, LIMA voorzag in deze behoefte en stelde een truck samen die aan de wensen van de klant tegemoet kwam.