Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Welkom bij Logismarket – De Industriële Bedrijvengids

Wat is Logismarket?

Logismarket is een gespecialiseerde bedrijvengids op het gebied van logistiek, opslag, verpakking en industriële uitrusting, met meer dan 15300 bedrijven en 200000 producten.

Logismarket brengt leveranciers en inkopers uit de industriële sector bij elkaar via een gemakkelijk toegankelijk en compleet platform.

Dankzij het internationale karakter, vindt u op Logismarket niet alleen bedrijven die producten aanbieden in de Benelux maar ook daarbuiten, zoals in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Groot-Brittannië, Portugal, Polen, Oostenrijk, de Tsjechische Republiek, Zwitserland, Argentinië, Mexico, Chili, Peru, Colombia en Brazilië.

Over de website www.logismarket.nl

De bedrijfs- en productinformatie wordt voortdurend geactualiseerd en is 24 uur per dag toegankelijk. Gebruik de zoekmachine of navigeer door de rubrieken om het product te vinden dat u zoekt. Elk product wordt gedetailleerd gepresenteerd met een productbeschrijving, technische specificaties, tabel om onderscheid te maken tussen verschillende modellen en multimedia inhoud (afbeeldingen, video, audio, PDF documenten). Daarnaast wordt elk bedrijf uitgebreid beschreven, inclusief de contactgegevens en een overzicht van de producten die het bedrijf aanbiedt.

Uw bedrijf aanmelden bij Logismarket?