IO Systems

Fabrikant van een aanzienlijk scala aan modulaire gestandaardiseerde transportsystemen, in combinatie met speciale materiaalhanteringssystemen.

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland

Over IO Systems

IO Systems combineert de technologische ontwikkelingen van de afgelopen 50 jaar om materiaalhanteringssystemen te bouwen en om de Europese markt van intern transport oplossingen te voorzien.

Ervaring, doorlopend onderzoek en uitvindingen in onze onderzoekscentra hebben geresulteerd in innovatieve oplossingen en in de ontwikkeling van belangrijke producten op het gebied van automatische materiaalhanteringssystemen.

Daar er een toename is in het gebruik van diverse applicaties op het gebied van assemblage, productie, automatische verpakkingslijnen en ‘clean-room’ technologie, is er een grote vraag voor producten die niet alleen veilig en eenvoudig te bedienen zijn maar ook in esthetisch opzicht één worden met hun omgeving.

IO System fabriceert een aanzienlijk scala aan modulaire gestandaardiseerde transportsystemen, in combinatie met speciale materiaalhanteringssystemen. Dit vereenvoudigt het ontwerp van geïntegreerde systemen en creëert een vloeiende productstroom in uw onderneming. Het resultaat is een verbetering van de efficiency en lage investeringskosten.

Dankzij de wereldwijde kennis en ervaring van onze internationale organisatie kunt u zeker zijn van de continuïteit, de introductie van innovatieve technologie en van materiaalhanteringsystemen die gebouwd worden om te voorzien in de behoefte van ‘morgen’.

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392