DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Jeka

(Jeka Industriële Efficiency)

Jeka houdt zich sinds 1980 bezig met (logistieke) bewegwijzering en identificatie. Denk aan navigatie en identificatie in een magazijn, maar dit kan ook in een industriële- of kantooromgeving zijn.Gedetailleerde informatie over Jeka

Jeka is gevestigd in Nijmegen en geldt als toonaangevend leverancier van innovatieve, topkwaliteit logistieke identificatiesystemen.

Bewegwijzering is sterk gerelateerd aan het begrip 'wayfinding', ofwel: 'hoe vind ik snel, accuraat en veilig de juiste weg?'

Onder het motto 'We change Wherehouses into Warehouses' dragen wij totaaloplossingen aan voor het ondersteunen en beheersen van logistieke processen.

Jeka adviseert, ontwikkelt en produceert slimme logistieke systemen. De ervaring en kennis die wij in meer dan 30 jaar opbouwden, wordt samengevat in onze 'Science of Signs': de methode die mensen in staat stelt op heldere en logische, ergonomische en efficiënte wijze door ieder magazijn te navigeren.

Telefoon
Tonen
Adres Zilverwerf 23
6641TC  Beuningen
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Jeka

Record Industrie B.V. wordt onderdeel van Jeka

22/04/2016, Nijmegen - Record Industrie B.V., producent van metaalwaren en specialist in precisie stanswerk uit Velp, is per 1 januari j.l. door overname van een meerderheid van de aandelen deel geworden van Jeka Beheer B.V.

Nieuw bij JekaShop: glow in the dark tape

10/09/2015, Nijmegen (Gelderland) - De ideale oplossing om ook in het donker de weg te kunnen vinden. De tape licht op zodra het donker is.

In het kader van veiligheid: OSHA vertaald naar beursactie

24/10/2011, Nijmegen - Investeren in een veilig magazijn leidt tot betere werkomstandigheden en minder incidenten. Van invloed zijn onder andere bouw en inrichting van het magazijn; zaken waarop trendsetter in logistieke bewegwijzering JEKA graag haar focus richt.

Producten van Jeka

.C-CTU-1076210166