Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Record Industrie B.V. wordt onderdeel van Jeka.

Record Industrie B.V., producent van metaalwaren en specialist in precisie stanswerk uit Velp, is per 1 januari j.l. door overname van een meerderheid van de aandelen deel geworden van Jeka Beheer B.V.

Onder Jeka Beheer B.V. vallen verder Jeka Industriële Efficiency B.V. en Jeka USA Inc., de verkoopbedrijven van deze fabrikant van (logistieke) bewegwijzering- en identificatieproducten.

Voormalig Record-directeur en enig aandeelhouder tot dan toe Angelo Willemsen blijft verantwoordelijk voor alle technische zaken, maar heeft met ingang van 1 januari 2016 ondersteuning van het management van Jeka Beheer B.V., waarbij Henk Zoutenbier als algemeen directeur van Record Industrie B.V. gaat fungeren.

Voor de komende jaren staan uitbouw van productassortiment en verkoopmarkten, alsmede verdere professionalisering en modernisering van de organisatie, op het programma.

Profiel Record
Record is in 1911 opgericht in Velp, nabij Arnhem. De kernactiviteit bestaat uit de productie en verkoop van metaal- en kunststofwaren. Bij de productie van metaalwaren moet u denken aan precisie stanswerk, waaronder: aluminium cups en lonthouders voor de kaarsenindustrie, verzegelingen voor waardevolle goederen, slachtmerken en gebruiksmerken voor onder andere varkens; de productie van kunststofwaren omvat een ruim assortiment herbruikbare verzendenveloppen en posttassen. Ruim 85 procent van alle producten van Record Industrie worden in het buitenland afgezet. Kwaliteit, prijs, flexibiliteit en service staan bij Record hoog in het vaandel.

Profiel Jeka
Jeka, opgericht in 1980, is een internationale producent van bewegwijzering- en identificatieproducten. Denk hierbij aan vloermarkeringen, vloertape, barcode labels, etikethouders, veiligheidsspiegels, aanrijbeveiligingen en aanduidingsborden. De Jeka-producten zijn uitermate geschikt om toe te passen binnen magazijnen of warehouses, productieomgevingen, laboratoria, distributiecentra, fabrieken, winkels of ziekenhuizen. Jeka heeft verkoopkantoren in Nijmegen (Nederland) en Long Beach (Verenigde Staten) en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Jeka heeft als marktleider in Nederland als strategie internationaal verder te groeien.

Henk P. F. Zoutenbier Angelo J. G. Willemsen
Alg. Dir. Record Industrie B.V. Dir. Record Industrie B.V.

Voor nadere informatie:
Dhr. H. Zoutenbier
+31 (0)24-3523521
henkzoutenbier@record.nl