DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

In het kader van veiligheid: OSHA vertaald naar beursactie

  • 24/10/2011, Nijmegen

  • Investeren in een veilig magazijn leidt tot betere werkomstandigheden en minder incidenten. Van invloed zijn onder andere bouw en inrichting van het magazijn; zaken waarop trendsetter in logistieke bewegwijzering JEKA graag haar focus richt.

 

Waarvoor staat OSHA precies?

Dit is de Amerikaanse variant van de ARBO-wetgeving, waarbij OSHA staat voor ‘Occupational Safety and Health Administration'.

Door de normering - OHSAS 18001 - van een veilige, gezonde werkplek vindt preventie plaats van werkgerelateerde verwondingen of ziektes als gevolg van arbeidsongelukken.

OHSAS 18001 bijvoorbeeld hanteert een handleiding voor de toepassing van kleuren:

  • Zwart/geel staat voor waarschuwing;
  • Zwart-wit markeert grenslijnen;
  • Rood-wit attendeert op brand;
  • Groen-wit staat voor veiligheid.

Beursactie

Dat investeren in elke magazijnomgeving mogelijk en rendabel is onderstreept de speciale ‘Safety First Actie', die JEKA tijdens de vakbeurs ICT&Logistiek 2011 houdt en waarin klanten van JEKA een gratis veiligheidspakket ontvangen.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor een bedrijfs-veiligheidsscan tegen reductieprijs en zijn met alle vragen en voorstellen omtrent optimale magazijnveiligheid van harte welkom op de stand, nummer 03 C112 in het AIM-collectief.

Telefoon
Tonen
Adres Zilverwerf 23
6641TC  Beuningen
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)