DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

'Low-noise' pallettrucks

  • 22/04/2008, Alpen aan den Rijn

  • Jungheinrich introduceert een speciale 'low-noise' uitvoering van de populaire handpallettruck AM 2200. De truck is op een aantal onderdelen aangepast en produceert daardoor tot 50% minder geluid.

 
Jungheinrich introduceert een speciale 'low-noise' uitvoering van de populaire handpallettruck AM 2200. De truck is op een aantal onderdelen aangepast en produceert daardoor tot 50% minder geluid. Eerder werd al de nieuwe EJE 116 elektro pallettruck geïntroduceerd. Die is eveneens erg stil. Daardoor vallen zowel de hand-, als de elektropallettrucks van Jungheinrich binnen de PIEK-normering.

PIEK-normering
De geluidsproductie van hand- en elektropallettrucks is vooral van belang voor bedrijven die ’s avonds en ’s nachts bevoorraden. Volgens de PIEK-normering mag de geluidsemissie tussen 19 en 23 uur maximaal 65 dB(A) bedragen. Tussen 23 en 7 uur mag de emissie niet meer bedragen dan 60 dB(A).

Geluiddempende maatregelen
De low-noise AM 2200 is uitgerust met aangepaste assen, geluidarme wielen en geluiddempend materiaal. De handpallettruck heeft verder – ook in normale uitvoering al – een robuust gebouwd chassis en standaard tefloncoating op alle scharnieren. Ook dat draagt bij aan een laag geluidsniveau.
Telefoon
Tonen
Adres H.A. Lorentzweg 3
2408 AS  Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)