Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Aantrekkelijk geprijsde, nieuwe modellen ook met scherpe leasetarieven
  • Voordelige lijn voor incidenteel stapel- en transportwerk
  • Eenvoudig te bedienen met nieuwe Jungheinrich disselkop
  • Onderhoudsvrije gel-accu en geïntegreerde lader
  • Zeer wendbaar dankzij compacte afmetingen

Of het nu gaat om werkplaatsen, winkels, drukkerijen of tuincentra: ook kleine en middelgrote bedrijven moeten regelmatig zware pallets verplaatsen. Met alleen een eenvoudige hand palletwagen valt dat niet mee. Laat staan wanneer de goederen een stelling of bestelauto in moeten. Voor die situaties komt Jungheinrich met een nieuwe instaplijn palletwagens en stapelaars.

De nieuwe machines zijn bestelbaar in de webshop van Jungheinrich, Profishop. De trucks zijn ontworpen volgens de laatste Europese standaards en hebben de vertrouwde Jungheinrich kwaliteit, maar hebben tegelijk een scherpe prijsstelling.

De nieuwe lijn palletwagens en stapelaars is vrijwel onderhoudsvrij dankzij een AC-draaistroommotor en gel-accu en geïntegreerde lader. De ergonomie is van een ongekend niveau binnen deze prijsklasse. De nieuwe, prettige Jungheinrich disselkop werkt precies en snel en is ook met werkhandschoenen te bedienen.

Compacte palletwagens voor korte afstanden

De EJE M13 en M15 zijn palletwagens voor het intern verplaatsen van pallets. De elektrische 0,6 kW rijmotor vervangt spierkracht bij het vervoer van lasten tot maximaal 1.500 kg. Dankzij een uitgekiende afstemming van de aandrijving en de door Jungheinrich ontwikkelde truckcontroller kan de gebruiker zonder vertraging van rijrichting wisselen: in kleine ruimtes een groot voordeel. De compacte afmetingen, korte voorbouwmaat van slechts 435 mm en de lage bouw dragen niet alleen bij aan de wendbaarheid, maar ook aan het zicht op de vorkpunten.

De EJE M-serie beschikt over twee geveerde en gedempte steunwielen voor een stabiel rijgedrag. Omdat water bijvullen met de gel-accu niet nodig is en de accu bovendien bij elk 230V stopcontact kan worden opgeladen, zijn de trucks zeer flexibel in te zetten. Een automatische uitschakeling zorgt ervoor dat het contact na 30 minuten inactiviteit automatisch wordt verbroken. Dat spaart energie en zorgt ervoor dat de accu beschermd wordt tegen diepontlading.

Stapelaars met mono- of duplexmast

De EJC M10 E is een stapelaar met een capaciteit van 1.000 kg. Met zijn monomast met een hefhoogte van 1.540 mm of 1.900 mm is de stapelaar erg geschikt voor incidenteel orderverzamelen en het in- en uitstapelen van pallets in kleine stellingen. Met z'n lage accukap hebben ook kortere bedieners een ongehinderd zicht op de vorkpunten. Het compacte ontwerp en de voorbouwmaat van slechts 465 mm zorgen voor een uitzonderlijke wendbaarheid. Speciale veiligheidsvoorzieningen, zoals de laag doorgetrokken voetbescherming, zorgen voor meer bescherming van de bediener.

Ook de EJC M10 ZT heeft een capaciteit van 1.000 kg. Deze stapelaar beschikt echter over een tweevoudige telescoopmast met een hefhoogte variërend van 2.300 mm tot 3.300 mm. Zo kunnen ook pallets op hogere liggerniveaus in de stelling worden gezet.

"Jungheinrich biedt met de nieuwe lijn een aantrekkelijk geprijsde oplossing voor stapel- en vervoerswerk wat in veel MKB-bedrijven voorkomt. Met deze elektrische trucks, die simpelweg aan het stopcontact kunnen worden geladen, profiteert de gebruiker van zowel een hogere werksnelheid, als van meer ergonomie. Zeker vergeleken met handpalletwagens", benadrukt Torsten Koenig, hoofd Warehouse Product Sales bij Jungheinrich.