Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is Jungheinrich al langer actief met de mobiele ruimtes van Kleusberg. Nu is ook Jungheinrich Nederland een exclusieve samenwerking aangegaan. Jungheinrich neemt de volledige uitvoering van alle Nederlandse projecten voor haar rekening. Jungheinrich en Kleusberg richten zich vooral op industrie, logistiek, architecten en bouwkundigen.

‘Krachtige partner'
"We zijn erg blij dat zowel onze kwaliteit als het in Duitsland bereikte succes hebben geleid tot een vertegenwoordiging van onze producten in de voor ons belangrijke Nederlandse markt", zegt Anna Maria Simon, verantwoordelijk voor de export van Kleusberg. "In Jungheinrich hebben we een krachtige partner gevonden, die met een breed product- en dienstenaanbod de juiste bedrijven bereikt."

Marcel Groen, director Sales: "De prefab ruimtes completeren ons productaanbod hef- en magazijntrucks, magazijnsoftware en magazijninrichting. Jungheinrich is als enige intralogistiek specialist in staat om een distributiecentrum van A tot Z in eigen huis te realiseren. Voor onze relaties is dat niet alleen aantrekkelijk vanuit kostenoogpunt, maar ook op het gebied van afstemming en een betrouwbare oplevering." Het eerste project is onlangs gerealiseerd bij Interster International in Wormerveer.

Passende oplossing
Kantoorruimtes, teamruimtes, of vergaderruimtes; de TRENDLINE systemen bieden voor elke vraag een passende oplossing. Letterlijk en figuurlijk op, of - indien gewenst - zelfs bóven de werkvloer. En altijd met korte lijnen naar productie of magazijn. De systeemoplossingen bieden overzicht en rust om effectief en geconcentreerd te werken.

Unieke mogelijkheden
De unieke constructie kent enkele slimme bijzonderheden, zoals de statisch dragende dak-, wand- en plafondelementen. De prefab elementen zijn vervaardigd met hoogwaardige aluminium profielen en zijn vuilafstotend. Ze kunnen snel en eenvoudig worden bevestigd op het op de vloer geplaatste geleidingsprofiel. De besparing op de montagetijd kan oplopen tot wel 50 procent.

Doordat ook de wandelementen statisch dragend zijn, vervalt de noodzaak voor een tijdrovende en kostbare draagconstructie bij ruimtes van twee of drie verdiepingen. Bovendien kunnen de prefab elementen altijd weer probleemloos worden gedemonteerd en verplaatst. Daarmee blijven maximale flexibiliteit en kostenbesparing ook op de lange termijn gewaarborgd.

Oplossing op maat
De TRENDLINE serie omvat meerdere constructie- en lay-out-varianten: van vrijstaande ruimtes en ruimtes die aan de muren van het pand worden gemonteerd, tot ruimtes op een verhoogde constructie en zelfs buitenruimtes. Zo hoeft de omgeving niet te worden aangepast, maar kan het systeem altijd flexibel en op maat voor de specifieke omstandigheden worden gerealiseerd.

Afhankelijk van de wensen zijn hoogtes realiseerbaar van 2,6 tot 4 meter. De rastermaat van de TRENDLINE serie bedraagt 1,026 meter. Dankzij niet-brandbare materialen en preventieve, structurele brandbeschermingsmaatregelen voldoen de ruimtes aan zelfs de strengste brandveiligheidseisen. Optioneel zijn extra geluidsisolerende elementen leverbaar voor geconcentreerd werken in bijvoorbeeld lawaaiige productiehallen.