Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De Duitse fabrikant zal zich met haar verjaardag richten op de groep, waarop ze zich al die 50 jaar al heeft gericht: de gebruikers. Ditmaal echter niet met ergonomie, veiligheid of gebruiksvriendelijkheid, maar met een andere traditie: de traktatie.

Win een teamuitje via Facebook

"We worden 50 jaar, dus bezorgen we willekeurig door Nederland 50 extra grote taarten bij onze klanten", zo legt Director Marketing Bart Ravelli van Jungheinrich Nederland uit. "Dat zorgt alvast voor een lekkere start van de feestelijkheden. Daarnaast wilden we iets extra's doen om onze gebruikers nog extra in het zonnetje te zetten. Wat is er nu leuker dan met je hele team een uitje winnen?"

De winnaars kunnen kiezen uit verschillende spectaculaire activiteiten. Welke dat zijn, houdt Ravelli nog even geheim. "Maar het is zeker de moeite waard!"

De wedstrijd verloopt via de Facebook-pagina van Jungheinrich Nederland. Heftruckchauffeurs en Jungheinrich gebruikers die de actie "liken", maken kans op een uitje met het hele team. Hoe meer mensen uit het team de actie leuk vinden, hoe meer kans. "Ik zou zelf direct alle collega's mobiliseren!", lacht Ravelli. De actie is te vinden via Facebook.com/JungheinrichNL en duurt tot eind september.

50 jaar interne logistiek

In de afgelopen halve eeuw heeft Jungheinrich het beeld in Nederlandse magazijnen en werkplaatsen drastisch veranderd. Met visie, vakmanschap, oog voor economische ontwikkelingen en ondernemerschap realiseert het bedrijf optimale goederenstromen.

Jungheinrich was ondermeer verantwoordelijk voor de uitvinding van de reachtruck en zorgde er in de jaren '90 voor dat AC-techniek de standaard werd voor elektrische hef- en magazijntrucks. Recent gold hetzelfde voor RFID-plaatsbepaling voor smalle gangentrucks.

Al in de jaren '70 begon Jungheinrich met de levering van magazijnstellingen, zodat ze de logistieke inrichting van bedrijven optimaal afstemt en het meest efficiënte ruimtegebruik realiseert. Sinds enkele jaren levert Jungheinrich ook warehousemanagementsoftware. Het bedrijf kan de software ‘koppelen' aan heftrucks en magazijntrucks. Die koppeling zorgt voor een enorme impuls: voor de automatisering van heftrucks én in de verhoging van de omslagprestaties.

Met haar allesomvattende visie profiteren vandaag de dag wereldwijd duizenden logistieke operaties van optimalisaties door Jungheinrich.

Jungheinrich behoort tot de grootste fabrikanten en leveranciers van intralogistieke oplossingen ter wereld. Het bedrijf verkoopt, verhuurt en verricht service aan hef- en magazijntrucks en verzorgt bovendien totale magazijninrichtingen voor haar klanten. Daarbij levert het alle gerelateerde diensten zoals veiligheidskeuringen voor machines en magazijnstellingen, bedienertrainingen, advies en ontwikkelt het eigen software voor in en om het magazijn.