Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

In samenwerking met The Lease Factory, gespecialiseerd in equipment lease, kan Kärcher elke klant écht maatwerk bieden. 

Leasing is momenteel erg in trek, omdat er zonder inzet van eigen vermogen toch geïnvesteerd kan worden. Dit biedt schoonmaakbedrijven de kans om versneld te groeien. Buiten de branche kunnen ondernemers meer investeren in hun core business, juist door reinigingsapparatuur via leasing van de balans te halen. "Wij leveren hoogwaardige producten en kunnen tegelijk het ondernemersrisico afdekken, kosten transparant maken of zelfs verlagen en maatwerk leveren. Dit maakt Kärcher Financial Solutions tot de ideale leasepartner in de schoonmaakbranche", stelt Natascha Anemaet, Supervisor Customer Service bij Kärcher.

Commercieel manager Eelco Postma van The Lease Factory onderschrijft de goede match met Kärcher volledig: "Het is mooi om te zien hoe een groot, gerenommeerd bedrijf van de gebaande paden afwijkt om ondernemers vooruit te helpen. Wij hebben de expertise om aan elke deal de ideale leasevorm te koppelen." Wil een ondernemer graag zijn kosten inzichtelijk hebben, dan kan een machine ook per ingezet uur of per geschrobde vierkante meter geleased worden. Verandert de behoefte van de ondernemer, dan schakelt Kärcher Financial Solutions snel mee. Via cancel & replace staan de juiste machines snel paraat, zonder enorme afkoopclausules.