Kiekens

Fabrikant en leverancier van industriële stofzuigers, luchtfiltratiesystemen en ventilatoren.

Almelo, Overijssel, Nederland

Over Kiekens

Kiekens Products in Almelo is toonaangevend in stofafzuiging. Kiekens Products exporteert naar landen in Europa, het Midden-Oosten en Azië en levert onder meer aan de industrie, agrarische sector, dienstverlening, defensie, bouwnijverheid en onderwijs.

De productgroepen zijn: industriële stofzuigers, luchtfiltratiesystemen en ventilatoren. Deze worden geheel in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Langdurige tests en uitvoerige kwaliteitscontroles staan garant voor het perfect functioneren. Gebruiksgemak, kwaliteit, ergonomie, flexibiliteit en veiligheid kunnen hierdoor maximaal gegarandeerd worden.

ONZE MISSIE:

Kiekens is dé partner voor levering van apparatuur voor verplaatsing en reiniging van al dan niet met vaste of vloeibare stoffen, gas of geur verontreinigde lucht.

De klant ziet Kiekens als betrouwbare organisatie die op basis van kennis, innovatie, toewijding en jarenlange ervaring bijdraagt aan zijn succes.

De aantoonbare kwaliteit van onze efficiënte en flexibele dienstverlening is gebaseerd op ontwikkelde systemen, specialistische vakkennis en prestatie-indicatoren.

.C-CTU-2709238772