Kroftman

Kroftman ontwikkelt en verkoopt voordelige opslagtenten, loodsen en overkappingen voor zakelijke opslag. Deze zijn een snel en budgetvriendelijk alternatief voor traditionele (staal) bouw.

Babberich , Gelderland, Nederland

Over Kroftman

  • Grote voorraad
  • Algemene Eurocode tekeningen + berekeningen kosteloos
  • Garantie (PE-doek: 1 jaar, PVC-doek: 8 jaar, tentframes: 10 jaar)
  • Al meer dan 6.000 klanten kozen voor Kroftman

Voordelige opslag

Kroftman ontwikkelt en levert voordelige opslagloodsen en opslagtenten. Onze producten variëren van kleine tijdelijke overkappingen tot stalen loodsen en permanente tenthallen van meer dan 1.000m². Alle standaardproducten worden ruim op voorraad gehouden in ons centrale magazijn in Nederland. Kroftman levert en monteert in heel Europa en Afrika.

Ervaring en kwaliteit

De medewerkers van Kroftman hebben meer dan 20 jaar internationale ervaring met loodsen en opslagtenten. Kroftman beschikt daardoor over degelijke en brede vakkennis waardoor u kunt rekenen op goede kwaliteit, uitgebreide documentatie en adequaat advies.

Lage prijzen

Wij werken dagelijks aan het leveren van professionele kwaliteit loodsen en tenten tegen de laagst mogelijke kosten. Kroftman producten worden door onze Nederlandse en Duitse ingenieurs ontwikkeld of aangepast aan lokale markteisen. Vervolgens worden de productiekosten onder controle gehouden door onze langdurige samenwerking met gespecialiseerde productiebedrijven in Canada, VS, Turkije en China.

Besparen door zelfbouw

Een loods of opslagtent wordt als bouwpakket geleverd waardoor u duizenden euro's montagekosten kunt besparen. U wordt bij de bouw ondersteund met uitgebreide instructies, handleidingen en video′s. 90% van onze klanten kiest voor zelfbouw. U kunt het bouwen van uw loods natuurlijk ook aan ons montageteam overlaten. Kroftman opslagloodsen en opslagtenten zijn demontabel en daardoor ook uitstekend geschikt als tijdelijke of semi-permanente opslag met een goede verhandelbaarheid en restwaarde.

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166