DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Lantech

(Lantech.com Cooperatie U.A.)

Gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van end of line Verpakkingsmachines.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Lantech

Lantech is gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van moderne verpakkingsmachines. Met meer dan 40 jaar ervaring staat Lantech midden in de markt, waarbij wij sterk reageren op de trends op verpakkingsgebied.

Lantech’s passie is gericht op optimalisatie van verpakkingsprocessen in de ‘end of line’ verpakking. In de loop der jaren hebben we middels belangrijke innovaties sterke verbeteringen geïntroduceerd, met het doel het verpakken van het eindproduct van onze klanten te vereenvoudigen, waarbij een maximaal rendement van de investering wordt behaald.

Als grondlegger van de palletwikkelaar, met meer dan 65.000 machine plaatsingen wereldwijd, maakt Lantech gebruik van de technologische voorsprong en kennis om verpakkingsgerichte oplossingen op maat aan te bieden.

Als producent is Lantech vroeg-adapter van de Lean Manufacturing technologie, welke zich inmiddels wereldwijd heeft bewezen in vele bedrijven en concerns.

Lean werken is een manier van leven geworden binnen Lantech, wat resulteert in hoge kwaliteit producten.

Vanuit ons Europese hoofdkantoor in Cuijk (NL) ondersteunt onze organisatie u graag bij het oplossen en/of optimaliseren van uw verpakkingsvraagstuk.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres De Hork 42
5431  NS Cuijk
NS Cuijk - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Persberichten van Lantech

Slim doosopzetten in krappe verpakkingsomgevingen

06/12/2016, Cuijk - Lantech introduceert haar nieuwe Inline doosopzetter, ontworpen voor verpakkingsomgevingen met beperkte vloerruimte.

Producten van Lantech

.C-CTA-275949445