DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Lawson

(Lawson Software)
Als wereldwijde leverancier van software en service oplossingen helpen wij klanten om hun processen te stroomlijnen, kosten te verlagen en efficiency te verhogen. Lawson - Eenvoudiger Is Beter.


Gedetailleerde informatie over Lawson

Lawson levert software en implementatiediensten in 21 talen aan 4.000 klanten in de industrie, distributie, onderhoudssector en dienstverlening in 40 landen wereldwijd.

De applicaties van Lawson kunnen globale processen ondersteunen, van bestelling tot betaling, van vraag tot levering of van voorspellingen tot financiële rapporten. We zijn gespecialiseerd in de service-industrie, productie en distributie. Onze industriebrede toepassingen leveren business intelligence, helpen uw menselijk kapitaal te managen en uw activa te behouden. Al onze producten zijn ontworpen om u te helpen uw processen te stroomlijnen en effectiever te laten werken. Onze professionele diensten ondersteunen u gedurende de volledige levensduur van de applicatie, en richten zich op best practices en value delivery.

Onze applicaties integreren de gangbare huidige technologieën. Wij verpakken deze technologieën om ze zo transparant mogelijk te maken. Ons doel is om het ontwikkelen, inzetten, onderhouden en gebruiken van onze applicaties sterk te vereenvoudigen. Door dit te doen kunnen we u helpen uw kosten te verminderen en uw flexibiliteit te verhogen.

Wij hebben een 100% functionele fit binnen onze focusgebieden: distributie, equipment service management, verhuur, enterprise asset management, mode en de voedsel- en drankenindustrie.

We streven ernaar dat het voor u eenvoudig is om zaken met ons te doen. We spreken in gewone termen. Als er een probleem is, werken wij hard om het op te lossen. We doen wat we zeggen en komen onze toezeggingen na op een snelle en professionele manier. Wij geloven dat prestatie de enige realiteit is.

Waarom kiezen klanten voor Lawson? Omdat eenvoudiger beter is.

Telefoon
Tonen
Adres Axxess Business Park Gebouw A Guldensporenpark 7-8
9820  Merelbeke
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van Lawson

.C-CTU-275949725