DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Lift Quality

(Lift Quality bv)

Levert pasklare totaaloplossingen op het gebied van ergonomie en arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Lift Quality

Lift Quality is een bedrijf dat is opgericht door Martin Quaedvlieg, een gerenommeerd specialist op het gebied van ergonomie.

Door de jarenlange ervaringen is Lift Quality dé specialist geworden daar waar het gaat om het humaniseren van de arbeidsomstandigheden. In nauw overleg met de verschillende fabrikanten worden de wensen en eisen van klanten vertaald naar klantspecifieke oplossingen.

Rugklachten kennen geen verschil in leeftijd of sekse en zijn jaarlijks verantwoordelijk voor het verlies van miljoenen productieve werkdagen voor de industrie.

Het ziekteverzuim ten gevolge van rugklachten kost de industrie ettelijke miljarden per jaar. Een dergelijk bedrag is nauwelijks voor te stellen, maar gerelateerd aan uw eigen situatie kan het effect op de productiviteit en efficiëntie aanzienlijk zijn.

Uw persoonlijke Lift Quality adviseur is opgeleid om potentiële problemen te onderkennen en kan oplossingen aandragen die productiviteit verhogend zijn en de kans op rugklachten aanzienlijk verkleinen.

Verbeter de ergonomie in uw bedrijf - verhoog de productiviteit van uw bedrijf

Lift Quality: het concept

Lift Quality wil zorg dragen voor het leveren van pasklare en maatgesneden totaaloplossingen op het gebied van industrie, ergonomie en het humaniseren van de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf in de breedste zin van het woord.

Onze toepassingen en oplossingen zullen de arbeidsomstandigheden verlichten, de productiviteit van uw medewerkers aanzienlijk verhogen en een substantiële bijdrage leveren aan het reduceren van het ziekteverzuim.

Lift Quality: de producten

Lift Quality beschikt over een zorgvuldig gekozen leveringsprogramma dat louter voorziet in kwalitatief hoogwaardige producten. Middels dit uitgebreide pakket producten is Lift Quality in staat om samen met de klant tot een gefundeerde en gedegen totaaloplossing te komen die resulteert in een ergonomisch verantwoorde arbeidsplaats.

Het leveringsprogramma is als volgt opgebouwd

  • Aero Lift vacuümheffers tot 30.000 kg
  • EDMO hydraulische schaarheftafels, palletheffers, kanteltafels, lasheftafels, hefwagens, work positioners (tilhulpen) en mini hoogwerkers
  • EASY TEC 90° en 180° palletkantelaars en pallet wisselapparatuur tot 50.000 kg
  • Manut'LM vacuümheffers tot 150 kg
  • Famatec manipulatoren tot 3.000 k
  • MAFI zwaarlastaanhangwagens, elektro- en dieseltrekkers, zelfrijdende zwaarlastaanhangwagens
  • Intern transport materieel zoals magazijn wagens, rollenbanen, aangepaste producten etc.
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Ruisvoorn 10
4941 SB  Raamsdonksveer
NB - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Persberichten van Lift Quality

Lift Quality lanceert nieuw product: echografie heffer

20/02/2017, Raamsdonksveer - Na het succes van de dialyse heffer brengt Lift Quality in opdracht van VieCuri Medisch Centrum in Venlo een echografie heffer op de markt. De heffer brengt echoapparatuur ergonomisch op werkhoogte.

Met tilhulp producten van Lift Quality vermindert u verzuim en beroepsziekten

24/01/2017, Raamsdonksveer - Fysieke belasting is naast werkstress de belangrijkste oorzaak van verzuim en beroepsziekten. 42% van alle Nederlandse werknemers doet fysiek belastend werk.

Producten van Lift Quality

.C-CTA-275949392