Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De unit werd specifiek aangepast voor een Philips IE 33 echografietoestel. Doordat de rijpoten van de heffer zijn verlengd én versterkt komt het zwaartepunt van de unit binnen de rijpoten te liggen. Mede door deze aanpassing is het voor de technici van het VieCuri Medisch Centrum ook mogelijk om bijvoorbeeld een couveuse in de lengterichting te heffen.

Ideale tilhulp voor zware lasten

De handmatig verrijdbare en elektrisch heffende Work Positioners van Lift Quality zijn speciaal ontworpen om producten tot 200 kg te heffen. Ze zijn uiterst compact zodat zij ook in kleine ruimtes inzetbaar zijn. De dialyse- en echografie heffers zijn eenvoudig en op afstand te bedienen en in te stellen op elk gewenste werkhoogte. Daarnaast zijn de heffers gemakkelijk verrijdbaar. De dialyse- of echoapparatuur kan eenvoudig op en afgereden worden zonder oprijplaat, omdat de bouwhoogte slechts 4 mm is.

Veiligheid

Ter voorkoming van kantelgevaar van de apparatuur wordt er een blokkering toegepast. Verder is de heffer voorzien van een afrolbeveiliging en rem. U werkt altijd op een ergonomische werkhoogte. Hierdoor bespaart u niet alleen rugklachten, maar bovendien werkt u veilig en efficiënt.

Tillen en op een ongemakkelijke manier vanaf de grond werken is nu verleden tijd.