Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Loading Systems International

Totaalleverancier met een leveringsprogramma van producten en systemen, bestemd voor het optimaliseren van de werkzaamheden rond de laad- en losstations van magazijngebouwen.

Lelystad, Flevoland, Nederland

Over Loading Systems International

Begin jaren zestig begonnen specialisten na te denken over de efficiëntie van goederenstromen en dat leidde er toe dat logistiek bijkans een wetenschap werd.

Omstreeks diezelfde tijd werd een Nederlands bedrijf opgericht dat producten en systemen ging leveren voor dat specifieke onderdeel van de logistiek, dat wel het schakelpunt tussen interne en externe logistiek wordt genoemd. Dat bedrijf is nu internationaal bekend als Loading Systems, een totaalleverancier met een leveringsprogramma van producten en systemen, bestemd voor het optimaliseren van de werkzaamheden rond de laad- en losstations van magazijngebouwen.

De producten en systemen worden door ca. 230 werknemers afgezet in tal van Europese landen.

Door het brede productenprogramma van laadkleppen, laadbruggen, tochtafdichtingen, vrachtwagen vergrendelingssystemen, industrie deuren, schaarheftafels en toebehoren kan Loading Systems zonder concessies voldoen aan iedere klantspecifieke situatie.

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166