DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Logi Label

(Logi Label B.V.)

Uw totaalleverancier voor etiketten, etiketten printers en thermotransfer linten. Sinds de oprichting ligt onze kracht in kwaliteit, snelle levertijden en zeer concurrerende prijzen.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Logi Label

Logi Label is uw totaalleverancier voor etiketten, etiketten printers en toebehoren. Logi Label is Supplies specialist partner van Zebra en levert uit voorraad alle printlinten en ZipShip artikelen van Zebra, ook via onze webshop. Hier vind u ook alle card printer supplies van Zebra.

Ook is Logi Label een zeer gewaardeerd partner van Toshiba Tec en kunnen wij ook van Toshiba uit voorraad uw benodigde supplies en diverse printers leveren.

Tevens zijn wij distributeur van Primera kleuren etiketten printers en leveren wij ook kleuren etiketten printers van Afinia en Epson. Vraag om een demo op lokatie of bij ons in de showroom. WIj hebben alle kleuren etiketten printers die wij leveren in onze showroom staan, dus de ideale lokatie om de printers te vergelijken. U kunt de printers ook vergelijken op onze website.

Tevens hebben wij van Primera halfautomatische etiketteer machines om snel en eenvoudig uw flessen, potten en/of tubes van 1 of meerdere etiketten te voorzien.

Logi Label is Authorized en Certified partner van Nice Label software en wij zijn getraind en opgeleid om u zonder problemen door het installatieproces te helpen en u te assisteren bij het opzetten van een etiketten database. Logi Label levert de complete range software pakketten van Nice Label. Meer informatie kunt u vinden op onze website.

Logi Label gaat ook voorop in de vernieuwing met onze Afinia 3 Printers.

Met de H480 en de H800 hebben wij een aantal 3D printers welke voldoen aan de hoogste eisen en makkelijk te gebruiken zijn.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Noordeinde 78
3341 LW  Hendrik Ido Ambacht
Zuid-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Persberichten van Logi Label

Logi Label presenteert de nieuwe Afinia L901 inkjet kleuren printer

05/02/2018, Hendrik Ido Ambacht - Afinia Label, een fabrikant en distributeur van industriële apparatuur voor het afdrukken en afwerken van kleurenetiketten, heeft de L901 digitale kleuren etiketten printer uitgebracht, aangedreven door de Sirius-printengine van Memjet.

Logi Label presenteert nieuwste Afinia L301 kleuren printer op de Empack Den Bosch 2017

02/03/2017, Hendrik-Ido-Ambacht - Logi Label introduceert de complete range van nieuwe kleurenprinters.

Logi Label introduceert de nieuwste Primera full colour laserprinter de CX1000e

09/12/2011, Hendrik Ido Ambacht - De CX1000e maakt het mogelijk om snel en eenvoudig uw eigen full colour labels in huis te produceren, dusdanig dat u zich afvraagt hoe je ooit zonder hebt kunnen werken.

Producten van Logi Label

.C-CTA-275949741