Logi Label

Uw totaalleverancier voor etiketten, etiketten printers en thermotransfer linten. Sinds de oprichting ligt onze kracht in kwaliteit, snelle levertijden en zeer concurrerende prijzen.

Hendrik Ido Ambacht, Zuid-Holland, Nederland

Over Logi Label

Logi Label is uw totaalleverancier voor etiketten, etiketten printers en toebehoren. Logi Label is Supplies specialist partner van Zebra en levert uit voorraad alle printlinten en ZipShip artikelen van Zebra, ook via onze webshop. Hier vind u ook alle card printer supplies van Zebra.

Ook is Logi Label een zeer gewaardeerd partner van Toshiba Tec en kunnen wij ook van Toshiba uit voorraad uw benodigde supplies en diverse printers leveren.

Tevens zijn wij distributeur van Primera kleuren etiketten printers en leveren wij ook kleuren etiketten printers van Afinia en Epson. Vraag om een demo op lokatie of bij ons in de showroom. WIj hebben alle kleuren etiketten printers die wij leveren in onze showroom staan, dus de ideale lokatie om de printers te vergelijken. U kunt de printers ook vergelijken op onze website.

Tevens hebben wij van Primera halfautomatische etiketteer machines om snel en eenvoudig uw flessen, potten en/of tubes van 1 of meerdere etiketten te voorzien.

Logi Label is Authorized en Certified partner van Nice Label software en wij zijn getraind en opgeleid om u zonder problemen door het installatieproces te helpen en u te assisteren bij het opzetten van een etiketten database. Logi Label levert de complete range software pakketten van Nice Label. Meer informatie kunt u vinden op onze website.

Logi Label gaat ook voorop in de vernieuwing met onze Afinia 3 Printers.

Met de H480 en de H800 hebben wij een aantal 3D printers welke voldoen aan de hoogste eisen en makkelijk te gebruiken zijn.

Beschikbare documenten

Nieuws in de schijnwerpers voor Logi Label

Aanbevolen bedrijven voor Etikettering, markering en radiofrequentie

.C-CTU-275949741