Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Etiketteermachine halfautomaat

Etiketteermachine halfautomaat (Primera AP362)

Product van het bedrijf Logi Label

Etiketteermachine halfautomaat (Primera AP362)

Product van het bedrijf Logi Label

De perfecte oplossing voor het aanbrengen van 2 etiketten op 1 product: voorzijde en achterzijde. Perfect voor ronde producten.

Primera’s AP Series etiketteermachines zijn de perfecte oplossing voor ronde producten zoals flessen, blikjes, kruiken en tubes. Met een AP-series etiketteermachine kunt u etiketten aanbrengen met een snelheid oplopend tot ca. 1000 producten per uur. De etiketten worden perfect aangebracht zonder kreukels en geven uw product een zeer professionele uitstraling.

De AP-Series etiketteermachines zijn een ideale toevoeging bij uw LX en CX printers. De etiketteermachines kunnen ook gebruikt worden voor al uw andere etiketten welke u op ronde producten wenst aan te brengen. Met de AP362 kunt u zelfs 2 etiketten op 1 product aanbrengen met 1 startsignaal.

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Logi Label

Logi Label

Logi Label

Uw totaalleverancier voor etiketten, etiketten printers en thermotransfer linten. Sinds de oprichting ligt onze kracht in kwaliteit, snelle levertijden en zeer concurrerende prijzen.

Hendrik Ido Ambacht ,Nederland

.P-CTA-275949741