Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De AP360e en AP362e zijn compacte, halfautomatisch etiketteerapparaten waarmee u eenvoudig en snel drukgevoelige etiketten aan kunt brengen op flessen, blikken, potten, tubes en vele andere cilindervormige en spits toelopende verpakkingen. Tot 1.200 producten per uur is mogelijk.

De etiketten worden recht, rimpelloos, vouwloos en precies op de gewenste plek aangebracht. Dit geeft eindproducten een zeer professionele uitstraling en verhoogt het aantal verpakkingen dat per uur geëtiketteerd kan worden aanzienlijk vergeleken met handmatig aanbrengen.

De bediening is eenvoudig: stel de geleiders af, plaats de verpakking in het mechanisme, druk de voetschakelaar in en het etiket wordt aangebracht. Met AP360 kunt u een breed scala aan producten etiketteren waaronder wijnflessen, waterflessen, bierflessen, sterke drank en andere dranken, sauzen, voedingsmiddelen, vitaminen, cosmetica, bad- en spaproducten, kruiden, gespecialiseerde voeding, gezondheid- en verzorgingsproducten, oliën, lotions, geuren, chemicaliën, verf en nog veel meer mits verpakt in flessen of anderszins ronde verpakkingen.

De AP360e is een basis model en kan eenzijdig etiketteren op de door u gewenste positie. De AP362e is een meer geavanceerde machine welke zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde etiketten kan aanbrengen met een variabel instelbare tussenruimte. Geheugen om tot 9 etiketteerformaten in te stellen en een ingebouwd LED display waarop ook de aantallen kunnen worden bijgehouden.

"We zijn verheugd dat we de AP-series etiketteermachines kunnen aanbieden die niet alleen de productie van onze klanten helpt verhogen, maar hun producten er ook goed uit doet zien," zegt Ton Janssens, general manager van Logi Label b.v.. "Het is alom bekend dat hoe beter je etiketten eruitzien, des te meer je verkoopt."

De AP360e-362e zijn voorzien van een geïntegreerde drukarm met veerbelasting. Hiermee wordt constante neerwaartse druk uitgeoefend waardoor etiketten goed vast blijven zitten, ook op zeer smalle verpakkingen zoals tubes lippenbalsem.

De AP360e-362e zijn het ideale hulpmiddel bij Primera's kleurenetikettenprinters uit de LX- en CX-serie. Samen voorzien ze in een complete afdruk- en aanbrengoplossing die ideaal is voor een breed scala aan kleine tot middelgrote ondernemingen. Ook etiketten op een rol of fanfold die op andere wijzen afgedrukt zijn zoals met flexodruk, offset of thermo-transfer kunnen uiteraard met de AP360e-362e worden aangebracht.

De AP360e gaat ca. € 1.399,00 kosten en de AP362e ca. € 1.599,00. De machines zijn verkrijgbaar vanaf medio april bij Logi Label b.v.

Beide machines worden geïntroduceerd op de Empack 2009 in Den Bosch op 1 en 2 april. Standnummer Logi Label is L1186.