Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De FX1200e is een off-line label productie machine die rollen accepteert tot 305 mm. (12 ") buitendiameter van de afgedrukte uitvoer van digitale persen, zoals de Primera CX1200e Digitale Color Label Press.

Met de FX1200e kunt u:

  • Lamineren - met duidelijke polypropyleen (PP) of polyester (PET) films voor een hogere duurzaamheid en UV-bestendigheid.
  • Digitale stansen - in elke gewenste maat of vorm.
  • Afval matrix verwijderen - het maken van afgewerkte rollen klaar voor gebruik.
  • Snijden - voor het maken van meerdere smalle rollen van de bredere input roll.
  • Het opnieuw opwinden - op meerdere 3 "(76mm) OD kernen.

Gebruik makend van Primera's QuadraCut TM-technologie kunt u vrijwel elke vorm en grootte van een etiket produceren met inbegrip van ingewikkelde contouren. Tot vier snijmessen kunnen worden geïnstalleerd om in een keer de snelheid te verviervoudigen in vergelijking met concurrerende machines die slechts een enkele snijmes gebruiken.

Na de introductie van de baanbrekende CX1200e Digitale Color Label printer eind vorig jaar ontdekten we dat er weinig bestaande finishing-systemen beschikbaar waren. Ze zijn of niet snel genoeg, niet betrouwbaar genoeg en niet simpel genoeg om te gebruiken. Dus hebben wij onze eigen machine gebouwd zegt Primera. Het resultaat is de FX1200e. Er is geen andere machine die te vergelijken is met de FX1200e, zelfs niet voor vier of vijf keer de prijs.

De FX1200e wordt volledig geassembleerd aangeleverd en omvat alles wat nodig is om te beginnen met de afwerking van uw labels. Alle bediening wordt via een geïntegreerde touch screen PC gedaan. Bestanden met uw snijwerk kunnen eenvoudig worden geïmporteerd via Ethernet, een draadloze netwerk aansluiting of via USB.

Hoewel de FX1200e ideaal is voor het afwerken van digitale output aangemaakt door een breed scala van digitale persen, is het de perfecte metgezel voor de Primera CX1200e Digitale Color Label Printer. Samen kosten de CX1200e en FX1200e minder dan u denkt.

De FX1200e is het eerste en enige digitale label afwerking systeem dat UL, CE gecertificeerd en FCC klasse A-goedgekeurd is, dit weerspiegelt Primera's toewijding aan de hoogste kwaliteit van ontwerp, engineering en fabricage.

Nu al in onze showroom te bewonderen!