Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De printers in kwestie zijn de LX400 kleurenprinter, uitermate geschikt voor oplages tot 5000 prints, en de QLS4100 Xe. Deze zeer snelle printer is ideaal voor industriële toepassingen. Hij is namelijk geschikt voor grote oplages en benadert de hoogstaande kwaliteit van echt drukwerk. Tijdens de Empack wordt een demonstratie van beide printers gegeven. Hieronder alvast een voorproefje.

De LX400: ideaal voor oplages tot 5000 prints
De LX400 inkjetprinter kan etiketten printen tot 102 mm breed en in een zeer hoge resolutie. Extra handig is de bij te leveren cutter om etiketten los te knippen. Desgewenst wordt hij ook geleverd met een speciaal mes voor bijvoorbeeld patiëntenkaarten, toegangskaarten, coupons en private label etiketten. Het te printen materiaal moet uiteraard geschikt zijn voor inkjet. Logi Label heeft altijd geschikte materialen op voorraad. De LX400 wordt geleverd met de NICE LABEL-software, versie 4.0 SE.

De QLS4100 Xe: kleurenprints met de kwaliteit van drukwerk
De QLS4100 Xe is geschikt voor de industriële sector. Het print namelijk zeer snel en kan grote oplages aan. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit: dankzij de CMYK-kleuren en de vele spotcolours, waaronder goud- en zilverfolie, zijn de prints niet te onderscheiden van echt drukwerk. En met de bijgeleverde Quicklabel-software is het eenvoudig om zelf etiketten en afbeeldingen met teksten en barcodes te ontwerpen.
Professionele etiketten kunnen voortaan dus in eigen huis worden geprint. Problemen met levertijden van de drukker behoren hiermee tot het verleden. Bovendien springt de printer bijzonder zuinig om met het lint, zodat de kosten per etiket zeer laag zijn. De QLS4100 kan vele standaardmaterialen verwerken.

Logi Label op de Empack Brussels 2007
Logi Label nodigt iedereen van harte uit voor een demonstratie op de Empack Brussels op 10 en 11 oktober in Brussels Expo, Belgieplein 1. De stand is te vinden in Hal 9, standnummer 9110 (vlak bij de ingang).