MABO-lifting

Officiële Nederlandse importeur van de Combilift 4-weg zijladers en van de conventionele 2-weg zijladers van het merk Baumann.

Enkhuizen, Noord-Holland, Nederland

Over MABO-lifting

MABO-lifting is de officiële Nederlandse importeur van de Combilift 4-weg zijladers en maakt hiermee deel uit van het wereldwijde Combilift netwerk.

Met ruim 20 jaar ervaring in eigen huis op het gebied van zijladers en 4-weg zijladers hebben wij ons in een korte tijd een stevige positie verworven in de Nederlandse markt.

Vanuit een eigen advies en verkoop afdeling worden de veelzijdige 4-weg zijladers, nieuw, en gebruikt door heel Nederland op de markt gebracht. Wij bieden ook de mogelijkheid om te leasen of te huren al dan niet in combinatie met diverse onderhoudsmogelijkheden.
Daarnaast is verhuur dé manier om tijdelijke pieken op te vangen en om kennis te maken met een zijlader van Mabo-lifting.

Naast de Combilift is Mabo-lifting ook de officiële importeur van de conventionele 2-weg zijladers van het merk Baumann. Deze zijn verkrijgbaar in LPG, Diesel en Elektrisch. De hefcapaciteit varieert tussen de 4 en 45 ton.
Ook hier kan de machine volledig worden afgestemd op de wensen van de klant .

Onze service staat hoog in het vaandel, naast een snelle service en een eerlijk advies bieden wij een landelijke dekking met 6 mobiele service auto's. Deze mobiele service auto's worden bevoorraad door nachtdistributie, deze draagt zorg voor een goede en snelle onderdelenvoorziening.

Verder gaat onze service verder dan alleen ons eigen merk wij voeren ook onderhoud, reparatie en eventueel revisie uit aan elk ander merk/type zijlader. De BMWT Veiligheidskeuring maakt onze service compleet.

Het opleiden van uw personeel kan ter plaatse of bij Mabo-lifting in Enkhuizen. Tijdens deze 1 daagse cursus zullen theorie en praktijk aan bod komen en worden afgesloten met een examen. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars heftrucks en magazijn voertuigen

.C-CTU-275949339