MacPower

MacPower produceert en integreert alles op het gebied van mobiele weegsystemen. Van een wegende handpalletwagen tot het integraal koppelen van uw weegsysteem aan het warehouse management.

Luchthaven Schiphol, Noord-Holland, Nederland

Over MacPower

MacPower produceert en integreert alles op het gebied van mobiele weegsystemen. Van een wegende handpalletwagen tot het integraal koppelen van uw weegsysteem aan het warehouse management...

MacPower is dé partij op het vlak van mobiele weegoplossingen.

Waarom mobiel wegen?

Met de weegoplossingen van MacPower haalt u functionaliteit in uw bedrijf die uw logistieke processen kunnen vereenvoudigen en/of versnellen. Met een mobiele palletwagen stelt u eenvoudig op de werkvloer de aantallen van losse componenten vast, of met een wegende hefttruck bent u voorbereid op mogelijk overbelasting van uw transportmiddelen.

Service

Voor onderhoud op de systemen kunt u een beroep op het MacPower-serviceapparaat doen.Wij ondersteunen u bij preventief onderhoud, kalibratie en certificering van de weegsystemen, toevoegen van functionaliteiten en bij uitval door storing en beschadiging.

De organisatie

MacPower B.V. is onderdeel van de S-P-S Group, een vooraanstaand internationaal bedrijf op het gebied van totaaloplossingen voor GSE-vrachtsystemen, transport en warehouse-equipment.

Nieuws in de schijnwerpers voor MacPower

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars heftrucks en magazijn voertuigen

.C-CTU-275949339