Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Naast de standaard producten is MacPower bij uitstek de partij voor zogenoemde specials of grote projecten.

Doordat wij onderdeel zijn van S-P-S Group kunnen wij voor uw project niet alleen de weegelementen assembleren, maar ook het volledig staalwerk conform specificatie of klant wens bouwen.

Ook specifieke wens op gebied van bijv. aanpassingen in de software op de indicator, PLC's programmeren of koppeling en integratie op een W.M.S. systeem behoort tot de mogelijkheid.

Daarnaast krijgen wij ook steeds meer aanvraag voor uitlezen via smartphones en tablets al dan niet gecombineerd met diverse apps.

CASES: Federal-Mogul Corporation

MacPower heeft van het bedrijf Federal-Mogul Corporation de opdracht gekregen voor het leveren van 86 weegsystemen voor verbeteren en versnellen van hun logistiek "order picking proces". Federal-Mogul Corporation behoort tot een van de grootste leveranciers ter wereld van auto-onderdelen op de After market. Door intensief samen te werken met met de heren W. Van den Broek en P. Costermans, verantwoordelijk voor Vehicle Components Solutions zijn er mobiele weegsystemen geplaatst welke tot 1200 kg wegen met een nauwkeurigheid tot 0,1 kg. Hierdoor ontstaat er een zogenaamd "order-pick" proces wat op basis van het gewicht per artikel de controle op aantallen uitvoert.