DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

MacPower

(MacPower B.V.)

MacPower produceert en integreert alles op het gebied van mobiele weegsystemen. Van een wegende handpalletwagen tot het integraal koppelen van uw weegsysteem aan het warehouse management.Gedetailleerde informatie over MacPower

MacPower produceert en integreert alles op het gebied van mobiele weegsystemen. Van een wegende handpalletwagen tot het integraal koppelen van uw weegsysteem aan het warehouse management...

MacPower is dé partij op het vlak van mobiele weegoplossingen.

Waarom mobiel wegen?

Met de weegoplossingen van MacPower haalt u functionaliteit in uw bedrijf die uw logistieke processen kunnen vereenvoudigen en/of versnellen. Met een mobiele palletwagen stelt u eenvoudig op de werkvloer de aantallen van losse componenten vast, of met een wegende hefttruck bent u voorbereid op mogelijk overbelasting van uw transportmiddelen.

Service

Voor onderhoud op de systemen kunt u een beroep op het MacPower-serviceapparaat doen.Wij ondersteunen u bij preventief onderhoud, kalibratie en certificering van de weegsystemen, toevoegen van functionaliteiten en bij uitval door storing en beschadiging.

De organisatie

MacPower B.V. is onderdeel van de S-P-S Group, een vooraanstaand internationaal bedrijf op het gebied van totaaloplossingen voor GSE-vrachtsystemen, transport en warehouse-equipment.

Telefoon
Tonen
Adres Uiverweg 2-6
1118 DS  Luchthaven Schiphol
Noord-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van MacPower

Plan uw kalibratie of onderhoud?

05/12/2014, Luchthaven Schiphol - MacPower heeft een 24/7 service organisatie gespecialiseerd in montage, reparatie en kalibratie van weegsystemen: "Mactrain" onderhoudsprogramma.

86 Crown orderpickers met weegsysteem uitgerust, Federal Mogul Corporation!

05/12/2014, Luchthaven Schiphol - MacPower heeft van het bedrijf Federal-Mogul Corporation de opdracht gekregen voor het leveren van 86 weegsystemen voor verbeteren en versnellen van hun logistiek "order picking proces".

Producten van MacPower

.C-CTU-275949339